Fortrolighed

Beskyttelse af personlige oplysninger

Denne fortrolighedspolitik forklarer generelt hvordan vi beskytter privatlivets fred for dine personlige oplysninger. Det gælder alle personlige oplysninger, du giver, når du registrerer dig hos os.

Hvilke oplysninger indsamler vi?

De typer af personlige oplysninger, vi indsamler fra dig, afhænger af indsamlingsforholdene og den type tjeneste, du anmoder om. Når du f.eks. Ønsker at købe et produkt fra denne hjemmeside, kan vi samle detaljer som dit navn, din e-mail-adresse, forsendelsesadresse, faktureringsadresse og andre oplysninger, der er relevante for dit køb.

Da vi ifølge loven er forpligtet til at få dit samtykke til indsamling af "følsomme oplysninger", antager vi, at du har samtykket i indsamling af al information, der er givet til os, til brug i overensstemmelse med denne politik, medmindre du fortæller os ellers.

Hvordan vi indsamler oplysninger

Vi kan indsamle personlige oplysninger om dig, når du besøger vores hjemmeside, når du behandler os via vores hjemmeside, eller når du har kontakt med os personligt. Vi indsamler ikke personlige oplysninger uden dit samtykke. Vi mener, at dit samtykke er givet, når du udfylder de felter, der er nødvendige for at lette en transaktion via denne hjemmeside.

Hvordan bruger vi dine personlige oplysninger

Indsamle normalt dine personlige oplysninger til følgende formål:

1. For at lette din adgang til vores hjemmeside, produkter og tjenester

2. For at levere produkter, du har bestilt fra os

3. For at give dig information om vores produkter og tjenester

4. For at anmode om din mening om vores produkter, tjenester, markedsføring og hjemmeside.

Offentliggørelse af personlige oplysninger til tredjepart

Vi kan videregive dine personlige oplysninger til andre med det formål, hvortil oplysningerne blev indsamlet eller til relaterede formål, for eksempel for at fuldføre en transaktion på dine vegne eller give dig et produkt, du har købt. Vi engagerer tredjepartsentreprenører til at udføre tjenester for os, der indebærer håndtering af personlige oplysninger, vi har entreprenøren. For eksempel, i øjeblikket med tredjepartsleverandører til:

1. Lever produkter købt fra dette websted

2. Giv elektronisk pengeoverførsel, kreditkortbehandling og relateret service konto

Sikkerheden af ​​dine personlige oplysninger

Vi har udført dine personlige oplysninger sikkert, og vi vil ikke handle, leje eller sælge. Vi vil tage alle rimelige skridt for at sikre enhver information vi har om dig. Personlige oplysninger kan gemmes både elektronisk på vores computersystem. Firewalls, adgangskoder, anti-virus software og email filter for at beskytte alle vores elektroniske oplysninger.